След радостта от новината, че се омъжва, фолкпевицата Юнона трябваше да

...
След радостта от новината, че се омъжва, фолкпевицата Юнона трябваше да
Коментари Харесай

Откраднаха скъпата електричка на Юнона пред очите й

След насладата от новината, че се омъжва, фолкпевицата Юнона трябваше да изживее напълно противоположна палитра от страсти, обвързвана с кражбата на първокласния й електромобил.

Новината заяви самата изпълнителка в профила си в обществените мрежи, където излиза наяве, че скъпарското й возило било откраднато единствено в границите на две минути, в които е била отключена - от мъж с качулка и шапка. Това се случва на 25 ноември, докато певицата си е била у дома.

" Както са споделили хората, само че малко променено от мен: " СЛЕД СВАТБА, СЛЕДВА БРАДВА ". Вчера се прибрах от най-красивата страна (лично за мен) Автралия, в нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки разрушава и остава ненаказан. Кацнах сутринта към 10:00 и обезпокоена от снежната обстановка, побързах, макар почивния ден, да се опитам да намеря зимни гуми за автомобила си (все отново дни по-рано беше към момента жега) и съумях, с помощта на ПРИЯТЕЛИ.

Поканих своето семейство да ми гостуват и те пристигнаха от Стара Загора следобяд. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и през вчерашния ден празнувахме рождения ден на нашия Георги. Колата ми беше спряна тъкмо под терасата ми и гледана от видеонаблюдение.
Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах… И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и нея я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка, необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля… Моля всички Вас, а Вие сте доста и всички сме по-силни, в случай че някой сега я вижда някъде, да ми показа!

Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкоз близо в пространството ти е ужасно… За страдание съм следващия случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда положителна, само че не ми се получвава. Наистина в многоетажието ние живеем в най-долния под земята етаж…

Благодаря на ВСИЧКИ ВИ предварително! ", гласи поста на Юнона. И по всичко наподобява, че най-малко все още колата й не е открита.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР